Bezichtigingsreis


3P Travel organiseert bezichtigingsreis en brengt u in contact met betrouwbare vastgoedaanbieders en specialisten binnen en buitenland.


Op zoek naar een tweede verblijf onder de zon? Zo ondersteunen we u!


Als reiskantoor heeft 3P Travel heel wat ervaring en kennis opgedaan over vastgoedaanbiedingen in zonnige landen zoals Griekenland, Cyprus, Spanje, Portugal, Italië en Cabo Verde. Het is dan ook in de hoedanigheid van reiskantoor dat wij u betrouwbare en deskundige begeleiding aanbieden bij de keuze van een tweede verblijf in een aantal zuiderse Europese landen. Wij selecteren voor u de beste aanbieders van tweede verblijven, controleren ter plaatse hun aanbod en werking en publiceren vervolgens hun aanbod van tweede verblijven op onze website.


Bezichtigingsreis naar uw droomwoning als tweede verblijf.


Hebt u een selectie gemaakt uit het aantal tweede verblijven dat wij gepubliceerd hebben op onze website en wenst u hierover meer te weten? Wij kunnen voor u ter plaatse gaan kijken en een hele reeks foto’s maken van uw gekozen vastgoed als tweede verblijf. Wenst u het liever met eigen ogen te zien? Wij organiseren samen met u een bezichtigingsreis met inbegrip van de parking voor uw auto in de luchthaven, de transferts van en naar de luchthaven, eventueel een huurwagen ter plaatse en de overnachtingen in een hotel naar uw keuze. En om u nog beter te kunnen helpen, informeren we ons bij de vastgoedaanbieders en projectontwikkelaars over alles wat u wenst te weten, van het ontwerp en de bouw van uw droomwoning onder de zon tot het onderhoud van het gazon en het zwembad.


Wij brengen u in contact met de beste specialisten in vastgoed in het buitenland


Aangezien wij geen immobiliënkantoor zijn, staan we niet rechtstreeks in voor de verkoop van vastgoed van derden op onze website. Wij controleren dan ook geen documenten van de gepubliceerde vastgoedaanbiedingen van onze partner. Wij innen geen voorschotten voor opties op een tweede verblijf, noch (gedeeltelijke of volledige) betalingen.
Als reisbureau gebruiken we onze kennis en ervaring om u in contact te brengen met de meest betrouwbare buitenlandse vastgoedaanbieders en projectontwikkelaars. Op die manier bespaart u veel tijd en zoekwerk naar uw droomhuis.
Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om alle aankoopdocumenten te laten nakijken door een onafhankelijk Belgisch advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in tweede verblijven in het buitenland. Een extra veiligheid en garantie die we u zeker aanraden voordat u een tweede verblijf onder de zon gaat kopen.


Exclusieve korting op de makelaarskosten enkel voor de klanten van 3P-Travel


Beslist u om na de door ons georganiseerde bezichtigingsreis het bezochte tweede verblijf aan te kopen, dan ontvangt u een exclusieve korting van 50 tot wel 100% op de makelaarskosten:


• 50% korting op alle panden die via onze website aangeboden worden


• 100% korting op exclusieve eigenschappen onze partners maandelijks geselecteerd en aangeboden worden.

Deze makelaarskosten zijn verschillend van land tot land en per kantoor. Wetende dat de makelaarskosten in Griekenland voor de koper kunnen oplopen tot 2% à 4% van de verkoopprijs van het vastgoed, is deze exclusieve korting de moeite waard om even over na te denken.

Zoek uw droomhuis hier en boek uw Bezichtigingsreis met 3P-Travel


tweede verblijf aan zee en onder de zon

Résultats 1 - 3 sur 3.
Résultats 1 - 3 sur 3.