Hotels

Hotel aanbod

Uniek hotelaanbod nu ook in België verkrijgbaar

Dankzij 3P Travel vindt u meer dan 1800 exclusieve hotelaccommodaties in de mooiste streken van Griekenland, Cyprus en Canarische eilanden. Wij werken hiervoor nauw samen hotels en plaatselijke touroperators.  

Uitgebreid hotelaanbod in Griekenland en Cyprus

Dankzij de unieke, op maat gesneden arrangementen en een maximale aandacht voor onze klanten genieten zowel jonggehuwden, families met kinderen, 50-plussers als senioren van een onvergetelijke vakantie in dit zonovergoten land met ontelbare variaties. Ook zakelijke reizigers en bedrijven kunnen bij ons terecht om een gepast hotel te boeken in een rustig en zakelijk kader.
Boek uw hotelarrangement in Griekenland of Cyprus en maak kennis met de gastvrije Griekse bevolking en zijn heerlijke gerechten. In functie van uw bestemming ontdekt u de ongerepte natuur en betoverende vergezichten, de azuurblauwe zee en de prachtige zandstranden, om het eeuwenoude goed bewaarde cultuurhistorisch patrimonium niet te vergeten.

Lees meer over Griekenland, uw vakantieland …

KIES UW HOTEL IN GRIEKENLAND

Hotelarrangementen op andere bestemmingen

  • Canarische eilanden : de hele jaar zon en lente
  • Bulgarije: rondreizen, skivakanties, gezondheidsvakanties en vakanties aan zee
  • Combinatievakanties zoals bijvoorbeeld een rondleiding in Bulgarije met een rustige, zonnige vakantie in Griekenland als afsluiter zijn eveneens mogelijk

   Canarische eilanden 

Rondreizen in Oezbekistan

3P Travel werkt ook samen met een plaatselijke touroperator in Oezbekistan die al jarenlang actief is in het organiseren van toeren van 8 tot 21 dagen. Zij bieden rondreizen aan in verschillende talen zoals Frans, Duits, Engels, Italiaans en Russisch

KIES EEN RONDREIS IN OEZBEKISTAN

3P kortingen

Alle boekingen van de hotels die we via deze website aanbieden komen in aanmerking voor een exclusieve korting van 3P Travel.

Lees meer over onze exclusieve kortingen …

per pagina
Toont 1 - 6 van de 27 items
per pagina
Toont 1 - 6 van de 27 items