Last minute vakanties aan super interessante prijzen!

U zoekt een last minute cruise? Geniet dan van de natuurpracht in Noord-Europa of van de zon in de Middellandse Zee. Boek tot 30/06/2016 en vertrek op cruise  aan een onklopbare prijs!

Reservaties via telefoon op (0032) 056/77.31.83 of per e-mail 

last minute tot 25 juni 2016

LAST MINUTES cruise tot 25 juni 2016

*Prijzen zijn in euro (€) en per persoon, gebaseerd op dubbele bezetting en onderhevig aan verandering. Inbegrepen in de prijs: kajuit in de door u gekozen kajuitcategorie, havengelden van volwassen reizigers, volpension, shows, live muziek en
entertainment. Niet inbegrepen in de prijs: servicekosten, vervoer, excursies, dranken, extra pakketten en verzekeringen. De weergegeven prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en dienen te worden herbevestigd door uw reisagent tijdens uw vraag
voor reservering. De weergegeven informatie is onderhevig aan verandering en kan zonder enige kennisgeving worden gewijzigd. MSC Cruises behoudt zich tevens het recht voor om de havens, het tijdstip van aankomst en vertrek te wijzigen,
annuleren of te vervangen. De schepen zijn geregistreerd in Panama. Deze promotie is niet cumuleerbaar met andere promoties en niet retroactief geldig. De promotie kan gecombineerd worden met de MSC Voyagers Club korting van 5%.

Reservaties via telefoon op (0032) 056/77.31.83 of per e-mail

V e r l e n g  u w   z o m e r   m e t   M S C   C r u i s e s   o m   d e  " I n d i a n  S u m m e r "  

t e   b e l e v e n  i n  d e  M i d d e l l a n d s e  Z e e !

 Tot - 25% korting  per persoon op uw herfst cruise. 

last minute boeking tot 30 juni 2016

LAST MINUTE Indian Summer boeking 17 mei-30 juni 2016

* Voorwaarden:
Aanbieding « Indian Summer » : Exclusieve aanbieding van -20% (binnen en zeezichtkajuit) tot - 25% (balkonkajuit, suite of Yacht Club) per persoon, op de geafficheerde prijzen. Aanbod geldig voor gemaakte boekingen tussen 17/05 en 30/06/2016, volgens beschikbaarheid op het moment van reservatie en niet retroactief geldig.

Geldig voor 2 personen op basis van dubbele bezetting (of meerdere bezetting indien beschikbaar), in volpension, op een selectie van routes in de Middellandse Zee en Caraïben op alle scheepsklassen.

Aan boord van de MSC Sinfonia niet beschikbaar op balkonkajuiten Fantastica, Aurea en suites. Deze aanbieding kan op elk moment stopgezet worden of sommige vertrekdata kunnen uit de verkoop worden ingetrokken. Aanbieding cumuleerbaar met de MSC Voyagers korting van -5%, niet cumuleerbaar met andere promoties.

Reservaties via telefoon op (0032) 056/77.31.83 of per e-mail