3P Travel – Over ons

Reiskantoor met een hart voor kinderen

3P Travel is een familiaal bedrijf dat sinds 2006 actief is in zowel de dienstencheques sector als in de toeristische sector. Geboren in Oezbekistan en wonende en werkende in België heeft zaakvoerster Olga Kupriyanova zowat de hele wereld gezien, van China tot in Cabo Verde. Griekenland is sinds jaren ons vakantieland, we hebben er zowat alle plekjes ontdekt. Onze kinderen reizen vaak met ons mee zodat wij perfect weten wat de reiswensen zijn van een gezin met of zonder kinderen.

Wat doen we voor onze klanten

Onze missie bestaat erin de klanten een persoonlijke service aan te bieden waarin rekening gehouden wordt met al hun noden en wensen. Omdat de klanten steeds meer op zoek zijn naar kwaliteit voor de geboden diensten en accommodaties, werken wij uitsluitend met vertrouwde partners die dezelfde normen en waarden belangrijk vinden als wij. Zo slagen wij erin een duurzame relatie op te bouwen tussen ons en onze klanten.

Samenwerking met nieuwe partners

Vanuit onze missie zijn we steeds op zoek naar partners die met ons willen samenwerken vanuit verschillende invalshoeken:

  • Partners in de toeristische sector zoals reiskantoren en touroperators die hun producten via ons wensen te verkopen of onze producten aan hun klanten wensen aan te bieden.
  • Partners in de vastgoedsector zoals immokantoren, bouwpromotoren en projectontwikkelaars die hun producten via onze website wensen te publiceren.
  • Bedrijven die hun personeel incentives wensen aan te bieden via ons exclusief VIP programma en/of beloningssysteem.

Hierover meer weten? Contacteer ons

3Р Travel - Reiskantoor met een hart voor kinderen