Kinderclub " Grekoleto "

Afdrukken

Nieuw

Prive kinderclub "Grekoleto"  voor klanten van 3P-Travel

Meer details

Kinderclub "Grekoleto" is een prive club voor kinderen. Dit kinder club is een ideale manier om met de hele familie op reis te gaan naar Griekenland en Cyprus. Als ouders kunt u in een hotel genieten van alle rust, terwijl uw kinderen of kleinkinderen deelnemen aan een kinder club.

Kinderclub "Grekoleto" is –


- Exclusief privé club voor klanten 3P-Travel


- Voor kinderen van 4 jaar tot en met 15 jaar


- Vindt plaats in de prachtige streek van het Griekse Chalkidiki, eiland Creta, eiland Evia, eiland Corfu, Cyprus. Totaal zijn er 15 geselecteerde hotels.


- Onder leiding van een professioneel team van animators


- Het gevarieerde en educatieve dag en avond programma is specifiek opgesteld voor de verschillende leeftijdsgroepen en voor de kinderen wat ze leuk vinden


- Zwemmen, wandelingen, zang, disco, art studio, wedstrijdjes, spelen

Speciale aanbieding!

"Diner met kinderen" : kinderen onder toezicht van animators dineren in hotel restaurant een half uur voordat het geopend is. Na het eten is er een kinderanimatie programma voorzien.
Ouders kunnen alleen in de normale openingsuren van het restaurant dineren.

Het zal een onvergetelijke zomervakantie voor klein en groot zijn!

Kinder club GREKO LETO

MEER INFO EN RESERVATIE VIA TELEFOON (0032) 056 77 31 83 OF E-MAIL

Griekenland, uw vakantieland! 10 goede redenen

Ondanks de crisis is en blijft Griekenland een topland om op vakantie te gaan. De Grieken leven grotendeels van het toerisme en het is daarom nu meer dan ooit het moment om er op vakantie te gaan. We geven 10 goede redenen om in Griekenland op vakantie te gaan met het hele gezin, alleen, of met vrienden, met uw partner, ...

 1. Griekenland is gemakkelijk bereikbaar
  Alle wegen leiden naar … Griekenland! Of u er met de auto, de boot of het vliegtuig naartoe wenst te reizen, wij helpen u graag bij het boeken van uw hotel en/of kinderkamp.
 2. Griekenland is een land vol verrassingen en variaties
  Griekenland heeft een grote verscheidenheid aan landschappen, steden en plaatsen, die u nergens anders ter wereld zult vinden: talloze prachtige stranden, een netwerk van pittoreske eilanden, besneeuwde bergen, grote wouden, spectaculaire steden, een onschatbaar cultuurhistorisch patrimonium, en nog veel meer. Oorden die u beslist moet gezien hebben zijn de indrukwekkende geologische rotsen van de Meteora, de azuurblauwe Egeïsche Zee, de Masticha in Chios, de olijfwouden aan de voet van Delphi, …
 3. De heldere, warme zee en prachtige en kraaknette zandstranden met blauwe vlag

  De Griekse zee is wereldwijd bekend om zijn unieke schoonheid, zijn verbazingwekkende turquoise kleuren en zijn onberispelijke netheid. Een duik in het kristalheldere water is gewoon puur genieten. Bovendien is het kalme water een ideale en veilige plek voor spelende kinderen. Griekenland is gekend om zijn mooiste stranden van de Europese Unie. Op meer dan 400 stranden wappert de blauwe vlag wat een garantie is voor een proper strand, schoon zeewater, de aanwezigheid van eerste hulp faciliteiten en een beschermingsprogramma voor fauna en flora. Overal vindt u ligstoelen, luifels en parasols om u in alle comfort tegen de zon te beschermen. De zacht glooiende stranden geven toegang tot een kalme zee waar het veilig is voor groot en klein om te zwemmen. In tegenstelling tot de Spaanse stranden hebt u in Griekenland nooit het gevoel van massatoerisme, zelfs niet in de drukste zomermaanden juli en augustus. U hoeft dus ’s morgens nooit te stressen om u te verzekeren van een leuk plekje op het strand. Hier is het pas echt vakantie.
 4. Een perfect mild klimaat
  Griekenland geniet het hele jaar door van aangename klimatologische omstandigheden over het ganse land. Griekenland kent slechts weinig donker bewolkte dagen in een jaar en een heeft een lage luchtvochtigheid. De warme zomertemperaturen worden overdag gecompenseerd door een aangename zeebries terwijl de avonden zorgen voor een aangename verkoeling.
 5. Griekenland is het land der eilanden
  Met meer dan 3000 eilanden heeft Griekenland heel wat verscheidenheid te bieden want het ene eiland is het andere niet: u hebt grote en kleine eilanden, het ene bewoond, het andere niet, op sommige wachten u de mooiste en meest pittoreske stranden ter wereld. De Griekse eilanden leven puur van het toerisme, de stakingen van de grote steden zijn hier niet te bespeuren. Hier komen lichaam en geest tot rust en geniet u van de weldadige zonnestralen en de onnoemelijke activiteiten in het kristalblauwe water.
 6. Heerlijke en gezonde gerechten
  De Mediterrane Griekse keuken is beroemd om haar smakelijke en gezonde recepten, steeds klaargemaakt met verse streekproducten. Vraag steeds aan de plaatselijke bevolking waar u het best kunt eten, ze verwijzen u zonder enige twijfel naar iemand die ze persoonlijk kennen en u culinair in de watten zal leggen. Aan de zerpe Griekse smaak van de olijfolie en de wijn moet u even wennen, maar aan de sappige vruchten kunnen wij hier niet tippen. En ondanks de fikse accijnzenverhoging op alcohol en tabak is Griekenland zeker en vast nog altijd heel betaalbaar als vakantieland.
 7. De Griekse gastvrijheid
  De gastvrije en vriendelijke plaatselijke bewoners zorgen ervoor dat u als echte gasten behandeld wordt.
 8. Cultuurhistorisch erfgoed waar u niet om heen kunt
  Griekenland is het kruispunt van het verleden en de toekomst. Het centrum bevindt zich op de Acropolis in Athene, maar ook het nieuwe Acropolis museum in Athene moet u zeker bezoeken, de bakermat van de Westerse cultuur. Talrijke overblijfselen van de Oude Griekse cultuur liggen verspreid over het hele land. De meest spectaculaire monumenten ter wereld zoals de archeologische sites van Delphi en Epidaurus, maar ook het middeleeuwse Mystras zijn opgenomen in het monumentenpatrimonium van de Unesco.
 9. Een zee van kinderanimatie
  Kinderen moeten kunnen bewegen, ook op vakantie, en dat hebben de Grieken goed begrepen. De meeste vakantieoorden in Griekenland hebben een uitgebreide infrastructuur die gericht is op een zeer gevarieerde kinderanimatie. Naast een scala aan sporten en spelen, vinden kinderen ook hun gading in kinderdisco, spannende tochten, wedstrijden, avontuurlijke outdoor activiteiten, culturele uitstappen, en nog veel meer zodat zij zich in Griekenland nooit zullen vervelen.
 10. Uw droomhuis aan zee en onder de zon                                 

Overdrachtsbelasting ( in Belgie “ registratierechten”) voor een bestaande gebouw en bouwkavels begint slechts vanaf 3% van de contractwaarde. Wenst u meer informatie erover ontvangen? We brengen u in contact met een onafhankelijk Belgisch advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in tweede verblijven in het buitenland.

CONTACTEER ONS voor een vrijblijvende offerte en gratis advies! 

Onze partners in Griekenland. 

      Mouzenidis travelEllin kamp       Scouras

Gratis en Exclusief enkel voor klanten van 3P-Travel in de zomer 2016.

Het seizoen 2017 Kinderclub Grekoleto is in de volgende 15 geselecteerde hotels:

Theophano Imperial Palace 5*  Halkidiki Kassandra

Alexandros Palace Hotel & Suites 5* Halkidiki Athos

Aristoteles Holiday Resort & SPA 4* Halkidiki Athos

Bomo Club Assa Maris 4* Halkidiki Sithonia

Athos Palace Hotel 4* Halkidiki Kassandra

Pallini Beach Hotel 4* Halkidiki Kassandra

Macedonian Sun 3* Halkidiki Kassandra

Bomo Club Palmariva Beach 4*+  eiland Evia

Almyros Hotel 4* eiland Corfu

Panorama Sidari Hotel 3* eiland Corfu

Messonghi Beach Resort 3* eiland Corfu

Bomo Club Krini Beach 3*+  eiland Creta

Amnissos Hotel 3*  eiland Creta 

Hylatio Tourist Village Appartementen 3* eiland Cyprus

Pierre Anne Beach Hotel 3*+ eiland Cyprus

Deelnemende hotels in Griekenland en Cyprus

Kinderclub openingsuren10:30 – 13:00 en 15:00-21:00 

Diensten, programma en openingsuren kunnen variëren afhankelijk van het gekozen hotel.

Schrijf uw recensie

Kinderclub " Grekoleto "

Kinderclub " Grekoleto "

Prive kinderclub "Grekoleto"  voor klanten van 3P-Travel

11 Andere producten in dezelfde categorie: